![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Capo
|
-10-20 lines -first to 5 -NO KO RULE -Due 24 hours after the first person drops -Explained votes only Include: Wordplay---Metaphors---Flow---Originality I'll drop first |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
|
Don
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<<<waiting...
|
|
#4 (permalink) |
|
Don
Fuck it...Iight...
Yo...His Rhymes Is Wack.. So Ima Take 'mariahs Advice', And 'shake Em Off!!' This Fake Is Soft, Plus He Broke Aint Got No Cake At All! Verses? I Make Em Raw, So He Dont Gotta Give Me A 'piece Of His Mind' I'll just take his brain and 'break It Off!!' ILL SHOW YALL HOW U SUPPOSED TO DO IT, THE FLOWS IS FLUENT!! AND YA BOY ROWE'S A NUISANCE! IM A 'TEACHER' IN A 'WORLD OF STUDENTS!' AND HE A LIVING LIE...SINCE WHEN DO THE AMISH OWN COMPUTERS?!?//lmaooo HE FELT 'NERVOUS', AND NEEDED ME FOR THE 'BREAKDOWN'!(nervous breakdown) THIS FAKE CLOWN BETTER LEARN TO PULL HIS FUCKIN WEIGHT 'ROUND! HE AINT IN POSITION TO TOUCH MY GREAT CROWN! AND COULDNT 'STAND UP FOR HIMSELF' LIKE 'PARALYZED FROM THE WAIST DOWN!' I CARRY NINES ON THE WAIST NOW, 'PUT THE LOCKS BACK ON AMISHSTAD/AMISTAD' LIKE IM BRINGIN HIM TO SLAVE GROUNDS!!(amistad boat..) AND 'WAVE POUNDS/Lbs' LIKE 'SWINGIN SCALES ROUND!' ALL HAIL NOW YOUNG ROWE..AMISH IS GONNA FAIL NOW! THIS NIGGA CANT GET WITH MY CLEVER, STRONG, VERSE!! IM TRYNA SEE, BATTLE WISE, IF HE CAN CONVERSE! IM STRAIGHT HOOD I NEED A GHETTO SPONSOR AND I'LL LEAVE HIS 'HEAD BANGED' LIKE A 'HEAVY METAL CONCERT!!' I SPIT WITH STREP THROAT, AND GOT THE BEST QUOTES! AND REST THE FOLKS IN GRAVES CUZ THE REST? JOKES! SO TEST MY FLOW! 'IM LIVIN BEHIND MY BARS FOR LIFE' LIKE 'CONVICTS..THATS WHY THEY CALL ME DEATH ROWE!'////get that? voters If you dont kno what amistad is...and about amish ppl....well...shame on you...
|
|
#5 (permalink) |
|
Don
bumping so this stays relevant
|
|
#6 (permalink) |
|
Rap GodFather
|
Lol I noticed,Amish dosen't like spittin first in any of his battles..
|
|
#7 (permalink) |
|
Don
^Yeah..but he said he had to work or some shit. I aint in a rush I just get kinda anxious. It dont make me no difference if I drop first or last though.
|
|
#8 (permalink) |
|
Rap GodFather
|
That shit was sick man, good shit, its gonna be tough for him to get at you on that.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|